Hotel Premier Le Reve Hotel & Spa 

De absolute nummer 1 van Hurghada is het Adults Only Premier Le Reve Hotel gelegen in Sahl Hasheesh. Het hotel is ontzettend populair en wordt op Zoover met maar liefst een 9,8 beoordeeld! Breng je vakantie door in dit luxe hotel terwijl je geniet van het prachtige weer het hele jaar door en de fantastische faciliteiten.

Hotel Premier Le Reve in Hurghada
Uitzicht vanuit hotel premier le reve
Het zwembad van het hotel
Hotel Premier Le Reve slaapkamer in Hurghada
Restaurant hotel premier le reve in Hurghada
hotel-premier-le-reve-hurghada
hotel-premier-le-reve-uitzicht
hotel-premier-le-reve-hurghada-zwembad
hotel-premier-le-reve-hurghada-slaapkamer
hotel-premier-le-reve-hurghada-restaurant
previous arrow
next arrow

Prachtig complex

Het Premier Le Reve Hotel ligt in de Sahl Hasheesh-baai (vlakbij Hurghada) en beschikt over zoet- en zoutwater zwembaden, waaronder een sky-pool met glazen koepel. Daarnaast heeft het een privéstrand, een healthclub, een spa, 5 restaurants en een scala aan gezondheids- en schoonheidsbehandelingen.

Meer informatie & direct boeken:

* Bekijk prijzen & beschikbaarheid Premier Le Reve Hotel:

Kamers

Alle ruime kamers van Hotel Le Reve zijn voorzien van luxe stoffen en een kussenmenu. Elke kamer heeft een gemeubileerd balkon met uitzicht op de zee of het hotelterrein. Een satelliet-tv en een minibar zijn ook beschikbaar.

Restaurants & Bars

Eetgelegenheden zijn Italiaanse, Chinese en Japanse specialiteiten restaurants, evenals visgerechten. De Long Bar van het hotel beschikt over een bibliotheek, biljarttafel en dansvloer. De Vitamine Bar biedt gezonde sappen. Het hoofdrestaurant serveert dagelijks internationale gerechten met verschillende thema's.

Meer adults only hotels

Ben je op zoek naar meer adults only hotels in Hurghada die goed tot zeer goed beoordeeld zijn door vakantiegangers? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht!

Hurghada-Vakantie.nl - Hotel Overzicht