...

Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort

Het Pickalbatros Dana Beach Resort is één van de best beoordeelde resorts van héél Egypte. Dit top resort verwelkomt jou met een uitgebreid all-inclusive aanbod, zes uiteenlopende restaurants die diverse wereldkeukens serveren, modern ingerichte kamers en een breed scala aan activiteiten geschikt voor elke leeftijd. Voor de jonge gasten is er een enthousiast animatieteam, een kinderzwembad met glijbanen en een miniclub met animatie!

Pickalbatros Dana Beach Resort

Positief beoordeeld door:

Winnaar hotel of the year hotel!

Het Pickalbatros Dana Beach Resort is een echte vijfsterrenervaring, met de luxe van directe zeetoegang. Wat dit resort echt bijzonder maakt, is de zoutwaterlagune die er dwars doorheen loopt, waardoor je je een beetje voelt alsof je op je eigen privé-eiland zit. Met drie zwembaden in lagoon-stijl, een tennisbaan, een beachvolleybalveld en een wellnesscentrum om je helemaal in de watten te leggen, biedt het resort genoeg faciliteiten om je dagen mee te vullen. Ook wordt het resort bijna jaar op jaar vernieuwd met nieuwe faciliteiten, voorzieningen en kamers: echt fantastisch om te zien!

Dana Beach Resort denkt ook aan je gemak; loungen bij het zwembad of op het strand met een snack of drankje binnen handbereik, maakt je verblijf nog comfortabeler. En qua eten? Dat zit wel snor met een Food Court en vijf restaurants die smaken van over de hele wereld serveren of je nu zin hebt in Aziatisch, Italiaans, Mediterraans of Duits. Het eten is hier niet alleen gevarieerd, maar ook echt lekker. Dit is zeker niet overal het geval in Egypte, daarom onze complimenten aan Pickalbatros Dana Beach Resort.

Ook een pluspunt aan het attente personeel dat continu aan het kijken is of je nog wat te drinken hebt, zo niet dan is het nieuwe drinken alweer in aantocht! Het is dan ook niet zo gek dat veel vakantiegangers hier jaar na jaar weer terug komen. Zie jij een vakantie op Dana Beach Resort wel zitten? Vergelijk dan hieronder de prijzen en beschikbaarheid van de goedkoopste aanbieders!

Voordelig Pickalbatros Dana Beach Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Vakantiediscounter

Meest voordelig!

D-Reizen

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Foto's

Misschien ook wel leuk

Boek Pickalbatros Dana Beach Resort voordelig via: