...

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

Verblijven in hetenige resort in Hurghada met een gigantisch waterpark van maar liefst 35.000 m² en 35 sensationele glijbanen? Goed idee! En als het op eten aankomt, heb je keuze te over, met maar liefst 6 verschillende keukens om uit te kiezen. En het wordt nog beter: je kunt lekker uitslapen, want het ontbijt is tot 11:00 uur. Met toegang tot zowel het Jungle- als het Neverland-gedeelte, biedt dit resort jou en je gezin een complete all-inclusive ervaring. Klinkt goed, toch? Zien we je daar binnenkort?

Pickalbatros Jungle Aqua Park

Positief beoordeeld door:

Het resort met maar liefst 35 glijbanen... wauw!

Wanneer je resort zoekt in Hurghada waar je elke dag iets nieuws kunt proeven en beleven? Dan is het Pickalbatros Jungle Aqua Park je volgende halte! Dit gezellige 4-sterrenresort heeft alles wat je hartje begeert op een gigantisch terrein van 260.000m² (36 voetbalvelden). Van Duitse bratwurst tot Italiaanse pasta, met zes restaurants en elf cafés en bars is het hier genieten geblazen. Pickalbatros Jungle Aqua Park heeft een waterpark zo groot dat je bijna niet weet waar te beginnen. Met 35 waterglijbanen, waarvan 21 voor de achte waaghalzen en 14 speciaal voor de kids, plus nog eens 11 zwembaden, is de keuze gigantisch te noemen.

In het Pickalbatros Jungle Aqua Park is er aan iedereen gedacht, van de kleinste gasten tot de tieners die graag hun eigen gang gaan. Zo is er een speciale club voor de kids tussen 4 en 12 jaar en een aparte hangout voor de jongeren van 13 tot 17 jaar, waar ze lekker kunnen chillen met leeftijdsgenoten. Voor de gamers onder ons is er een speciale ruimte met de nieuwste PlayStation, Xbox en Wii spellen. Ondertussen kun jij relaxen bij één van de drie lagoon-stijl zwembaden van zusterhotel Dana Beach Resort, een balletje slaan op de tennisbaan, of genieten van een show in de avond.

En de locatie? Perfect. Slechts 900 meter lopen van het privéstrand van Dana Beach of een kort ritje met de shuttlebus. En met het grootste aquapark van Hurghada binnen de muren van het resort, is verveling is hier een vreemd woord. Shopaholics kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen shoppingcenter en voor een uitstapje naar het centrum van Hurghada of de luchthaven (15 min) ben je zo onderweg. Met al deze faciliteiten en activiteiten, van winkels tot wellness, is het Pickalbatros Jungle Aqua Park dé plek voor een familievakantie.

Voordelig Pickalbatros Jungle Aqua Park boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Vakantiediscounter

Meest voordelig!

D-Reizen

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek Pickalbatros Jungle Aqua Park voordelig via: