html {scroll-behavior: smooth;}

Hotel Jaz Aquamarine Resort

Hotel Jaz Aquamarine Resort is gemaakt voor degenen die zichzelf willen verwennen in een ontspannen en luxueus 5 sterrenhotel in Hurghada. Het hotel is gezinsvriendelijk en roept een echt vakantiegevoel op. Het resort is een soort dorp met ontzettend veel voorzieningen voor jong en oud.

De zwembaden van Hotel Jaz Aquamarine Resort in Hurghada
De glijbanen in hotel aquamarine in Hurghada
Het strand van hotel aquamarine in Hurghada
hotel-jaz-aquamarine-resort-zwembad
hotel-jaz-aquamarine-resort-glijbanen
hotel-jaz-aquamarine-strand
previous arrow
next arrow

Hotel Jaz Aquamarina Resort ligt op het zuidelijke puntje van Hurghada en beschikt over een eigen strand en een duikclub. Het heeft 20 zwembaden, 3 aquaparken en een aantal restaurants en bars.

De kamers

De kamers van het Jaz Aquamarine zijn voorzien van luxe beddengoed en grote ramen van vloer tot plafond. Ze zijn uitgerust met een tv en een minibar. Familiekamers hebben een aparte woonkamer met banken. Sommige kamers bieden een panoramisch uitzicht op zee of het zwembad.

Meer informatie & direct boeken:

*Voorkom dat je teveel betaald en vergelijk alle prijzen van Hotel Jaz Aquamarina Resort:

7 restaurants

Hotel Jaz Aquamarine heeft 7 restaurants, waarvan 4 à-la-carterestaurants (Aziatisch, Vis, Italiaans, Libanees). Met de 7 verschillende restaurants is 1 week vakantie eigenlijk te kort om alle heerlijke gerechten te proeven. 'S Avonds wordt er live entertainment verzorgd in het theater.

Duikcentrum

Ook heeft het hotel een duikcentrum waar je het koraalrif van Hurghada kunt verkennen. Bij het duikcentrum kan je ook volleyballen, kameel rijden en is het mogelijk om te gaan diepzeevissen.

Meer hotels met een waterpark

Ben je op zoek naar meer hotels in Hurghada die beschikken over een waterpark? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, ideaal voor vakanties met het hele gezin. Waterpret gegarandeerd!

Hurghada-Vakantie.nl - Hotel Overzicht