Hotel Sindbad Club

Hotel Sindbad Club ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven van Hurghada en beschikt over een waterpark en een volledige spa. Het resort bestaat uit 3 hotels en als gast mag je van alle restaurants, faciliteiten en bars gebruik maken. Ieder hotel heeft zijn eigen ingeving van entertainment, van heel relaxed tot aan actieve entertainment voor jong en oud. Bekijk ook de Nederlandse website van het hotel: www.sindbadclub.nl

Zwembaden hotel sindbad club in Hurghada
Het strand van Hotel Sind bad club in Hurghada
De yellow submarine van Hotel Sindbad club
De glijbanen van hotel Sind Bad club in Hurghada
hotel-sindbad-club-header
hotel-sindbad-club-strand
hotel-sindbad-club-yellow-submarine
hotel-sindbad-club-glijbanen
previous arrow
next arrow

Top hotel in Hurghada

Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning en satelliet-tv. Hotel Sindbad Club beschikt over 6 zwembaden, waaronder een kinderbad met glijbanen. Het zandstrand langs de Rode Zee is ook gemakkelijk bereikbaar, op slechts 400 meter van het hotel. Er is een volledig uitgeruste fitnessruimte met medisch toezicht. Voor ontspanning kun je terecht in de sauna, het spabad of geniet van de heerlijke massages.

Mogelijkheden kids

Voor kinderen zijn er zwembaden met grote glijbanen, een apart golfslagbad en een kinderclub. Wanneer je het strand wilt bezoeken zul je de weg moeten oversteken en daar kan je gratis gebruik maken van de parasols en ligbedden. Het personeel van Hotel Sindbad Club is ontzettend vriendelijk en is bereid om alles voor je te doen. Wij hebben erg fijne ervaringen met Hotel Sindbad en in alles is dit een top hotel!

Meer informatie & direct boeken:

Meer populaire hotels in Hurghada

Ben je op zoek naar meer hotels in Hurghada die populair tot zeer populair zijn onder vakantiegangers? Wij hebben een selectie gemaakt van de meest geboekte hotels in Hurghada, daarnaast moeten ze minimaal met het cijfer 8 beoordeeld zijn.

Hurghada-Vakantie.nl - Hotel Overzicht