Hotel Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic is een populair hotel in Hurghada en is voornamelijk gericht op families met kinderen. Dit kindvriendelijke hotel organiseert activiteiten voor jong- en oud en beschikt over een spectaculaire aquapark met talloze glijbanen, zwembaden, een lazy river en een klein aquapark voor jonge kinderen.

Het zwembad van Hotel Steigenberger in Hurghada
Zwembaden van Hotel aqua magic in Hurghada
Hotel Aqua Magic slaapkamers
hotel-steigenberger-aqua-magic-header
hotel-steigenberger-aqua-magic-zwembad
hotel-steigenberger-aqua-magic-slaapkamers
previous arrow
next arrow

Familiehotel

Ook is het Steigenberger Hotel Aqua Magic voorzien een privéstrand, meerdere buitenzwembaden en een spa. Naast het aquapark voor kinderen is er ook een Kids Club en een Teen Club voor de wat oudere kinderen.

Meer informatie & direct boeken:

*Bekijk prijzen & beschikbaarheid Hotel Aqua Magic Resort:

Kamers

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar en een zithoek. Ze bieden allemaal zacht beddengoed van Egyptisch katoen, met uitzicht op de weelderige tuinen of zwembaden vanaf een Frans balkon of door een groot raam aan de voorkant.

Restaurants

Het hotel biedt een scala aan bars en restaurants met culinaire verleidingen en het is zowel binnen als buiten mogelijk om te dineren. Aanbiedingen variëren van seizoensgebonden buffetten bij Magic Flavours tot mini-buffetten voor de kleintjes in de kinderhoek; van provinciale Italiaanse gerechten in Magic Palappa tot dineren aan het strand in Magic Blue.

Activiteiten

Gasten kunnen trainen in de sportschool of genieten van een scala aan activiteiten op het terrein of in de omgeving, zoals duiken en watersporten. Het biedt een gecertificeerd waterpark met een Lazy River, een 9-holes golfbaan en souk.

De accommodatie ligt op 11 km van het eiland Giftun, op 7 km van de nieuwe jachthaven en op 3 km van de internationale luchthaven van Hurghada.

Meer hotels met een goede beoordeling

Ben je op zoek naar meer hotels in Hurghada die goed tot zeer goed beoordeeld zijn door vakantiegangers? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht!

Hurghada-Vakantie.nl - Hotel Overzicht