Hotel Titanic Resort & Aqua Park

Hotel Titantic Resort & Aqua park is vanwege het grote aquapark extreem populair onder families met kinderen. Terwijl jij lekker een cocktail drinkt aan het water, vermaken de kinderen zich de hele dag in het grote waterparadijs. Met de talloze glijbanen, zwembaden en speelmogelijkheden is verveling voor hen onmogelijk!

Hotel Titanic zwembaden in Hurghada
Glijbanen Titanic resort Hurghada
Glijbanen in het titanic resort in Hurghada
hotel-titanic-resort-hurghada-header
hotel-titanic-resort-hurghada
hotel-titanic-resort-hurghada-zwembad
previous arrow
next arrow

Aanrader voor families met kinderen

Het Titanic Resort & Aqua Park is werkelijk van alle gemakken voorzien voor jong en oud. Het resort beschikt over onder andere een compleet Aquapark, een Wellness Center, diverse restaurants en een privé strand.

Meer informatie & direct boeken:

*Bekijk prijzen & beschikbaarheid Titanic Resort & Aqua Park:

Privé strand

Het enigste ‘nadeel’ van het Titanic Resort is de ligging van het privé strand op ongeveer 750 meter. Hier biedt het resort een gratis shuttleservice naar toe die je in enkele minuten op de plaats van bestemming brengt. Op het privé strand kan de gehele dag door gebruik worden gemaakt van de all inclusive service.

Kamers

De kamers van het Hotel Titanic Resort & Aquapark zijn voorzien van standaard voorzieningen zoals een balkon, airconditioning, tv, mini koelkast, kluis en een badkamer met toilet en föhn. Wil je een kamer met zicht op het zwembad? Dan dien je dit aan te geven en moet je hier helaas extra voor betalen.

Voor de kids

Voor kinderen is er een aquapark met glijbanen, een miniclub, een speeltuin en een kinderzwembad. Ook is er een animatieteam die allerlei leuke activiteiten organiseren voor de kids.

Meer hotels met een waterpark

Ben je op zoek naar meer hotels in Hurghada die beschikken over een waterpark? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, ideaal voor vakanties met het hele gezin. Waterpret gegarandeerd!

Hurghada-Vakantie.nl - Hotel Overzicht