Hotel Jungle Aqua Park

Het kindvriendelijke familieresort Jungle Aqua Park ligt in Hurghada aan de Rode Zeekust van Egypte en wordt door vele het mooiste resort van Hurghada genoemd. Het resort is erg populair onder families met kinderen vanwege het ontzettend grote Aqua park.  Het beschikt namelijk over maar liefst 35 waterglijbanen en 33 buitenzwembaden. Daarnaast biedt het scala aan sportieve en sociale activiteiten voor mensen van alle leeftijden.

glijbanen in Hotel Jungle Park in Hurghada
Resort Jungle Aquapark in Hurghada
Hotel jungle Aquapark in Hurghada restaurant
hotel-jungle-aquapark-hurghada
hotel-jungle-aquapark-hurghada-glijbanen
hotel-jungle-aquapark-hurghada-restaurants
PlayPause
previous arrow
next arrow

De gasten worden ondergebracht in ruime kamers in bungalowstijl die mooi rond de prachtige tuinen en zwembaden van het hotel liggen. Het strand is beschikbaar bij het zusterhotel Dana Beach, waar je gratis gebruik kan maken van van de all inclusive voorzieningen. De 9 restaurants van Duits tot aan Aziatisch bieden voor ieder wat wils en zo kun je elke avond gevarieerd eten.

Voor kinderen

Voor de kinderen is er een miniclub voor kinderen van 4-12 jaar en ook worden er minidisco avonden voor kinderen georganiseerd. Hotel Jungle Aqua Park richt zich voornamelijk op families met kinderen en daarom heeft het hotel ook een kinderspeelplaats, kinderzwembaden en ook een speciaal restaurant voor de kinderen.
Als je op zoek bent naar een leuke familievakantie met een eigen waterpark, dan is hotel Jungle Aqua Park hét hotel waar je naar op zoek bent!

Boek nu Hotel Jungle Aqua Park

Resorts met waterparken in de buurt