Hurghada kindvriendelijke hotels

Als je op zoek bent naar een kindvriendelijk hotel in Hurghada voor jouw Egypte vakantie dan wil je natuurlijk weten wat de beste hotels zijn met de faciliteiten die je van een familiehotel verwacht. Je zoekt een kindvriendelijk hotel met veel zwembaden, glijbanen, talloze speel mogelijkheden en kindvriendelijke voorzieningen. Overigens zijn dit ook hotels die veelal worden geboekt tijdens een last minute vakantie in Egypte!

Lees ook: Top 10 all inclusive hotels & resorts Hurghada

Wij helpen je op deze pagina met een overzicht van 7 mooie familiehotels op verschillende locaties in Hurghada.  De meeste kindvriendelijke hotels in Hurghada hebben een huisrif en worden geboekt via TUI, De Vakantiediscounter, Prijsvrij en Sunweb.

Hurghada is een perfecte bestemming voor een gezinsvakantie! Maar wat maakt de plaats nou zo aantrekkelijk? Voor veel families zijn het de warme winter maanden, de talrijke kindvriendelijke hotels met aqua parken en de prachtige stranden met turquoise blauw water.

Top 7 kindvriendelijke hotels Hurghada

1. Hotel Jungle Aqua Park

Hotel Jungle Aqua Park in Hurghada

Het kindvriendelijke familieresort Jungle Aqua Park ligt in Hurghada aan de Rode Zeekust van Egypte en wordt door vele het mooiste resort van Hurghada genoemd.

Het resort is erg populair onder families met kinderen vanwege het ontzettend grote Aqua park.  Het beschikt namelijk over maar liefst 35 waterglijbanen en 33 buitenzwembaden.

LEES MEER

2. Hotel Titanic Resort & Aqua Park

Hotel Titanic in HurghadaHotel Titantic Resort & Aqua park is vanwege het grote aquapark extreem populair onder families met kinderen!

Terwijl jij lekker een cocktail drinkt aan het water, vermaken de kinderen zich de hele dag in het grote waterparadijs. Met de talloze glijbanen, zwembaden en speelmogelijkheden is verveling voor hen onmogelijk! Daarnaast is dit een van de goedkopere familiehotels van Hurghada.

LEES MEER

3. Serenity Fun City Resort

Serenity fun city hotel in Hurghada

Serenity Fun City Resort ligt in Hurghada en beschikt over een waterpark met een compleet amusementcentrum inclusief een kermis.

Het resort heeft meerdere buitenzwembaden met een paradijs aan glijbanen en is uitermate geschikt voor families met kinderen! Het hotel heeft 1 hoofdrestaurant en 5 à-la-carte restaurants waar je heerlijk kunt eten.

LEES MEER

4. Hotel Steigenberger Aqua Magic (Splashworld)

Zwembaden van Hotel aqua magic in HurghadaSteigenberger Aqua Magic is een populair hotel in Hurghada en is voornamelijk gericht op families met kinderen.

Dit kindvriendelijke hotel organiseert activiteiten voor jong- en oud en beschikt over een spectaculaire aquapark met talloze glijbanen, zwembaden, een lazy river en een klein aquapark voor jonge kinderen.

LEES MEER

5. Hotel Jaz Aquamarine Resort

Het Jaz Aquamarine Resort in HurghadaHotel Jaz Aquamarine Resort is gemaakt voor degenen die zichzelf willen verwennen in een ontspannen en luxueus 5 sterrenhotel in Hurghada.

Het hotel is gezinsvriendelijk en roept een echt vakantiegevoel op. Het resort is een soort dorp met ontzettend veel voorzieningen voor jong en oud. Klik op de link en lees het volledige artikel!

LEES MEER

6. Hotel Sindbad Club

Hotel Sindbad club in HurghadaHotel Sindbad Club ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven van Hurghada en beschikt over een waterpark en een volledige spa.

Het resort bestaat uit 3 hotels en als gast mag je van alle restaurants, faciliteiten en bars gebruik maken. Ieder hotel heeft zijn eigen ingeving van entertainment, van heel relaxed tot aan actieve entertainment voor jong en oud.

LEES MEER

7. Hotel Jaz Aquaviva (Splashworld)

Hotel Jaz Aquaviva in Hurghada

Hotel Jaz Aquaviva Resort is een vijfsterrenhotel gelegen vlakbij Hurghada en is een echte luxe all-inclusive strandvakantie in Egypte.

Het 5-sterren Hotel Jaz Aquaviva ligt in het hart van Madinat Makadi en beschikt over een waterpark met maar liefst 50 glijbanen en ook is er een 18-holes Championship Golfbaan.

LEES MEER