Serenity Fun City Resort

Serenity Fun City Resort ligt in Hurghada en beschikt over een waterpark met een compleet amusementcentrum inclusief een kermis. Het resort heeft meerdere buitenzwembaden met een paradijs aan glijbanen en is uitermate geschikt voor families met kinderen! Het hotel heeft 1 hoofdrestaurant en 5 à-la-carte restaurants waar je heerlijk kunt genieten van Italiaans, Oosters en Aziatisch eten!

Serenity fun city in Hurghada
De zwembaden van het Serenity fun city hotel in Hurghada
Het strand bij Serenity hotel
serenity-fun-city-hurghada-header-1
serenity-hotel-zwembaden-1
serenity-hotel-strand-1
previous arrow
next arrow

Verveling is onmogelijk!

Het Serenity Fun City Resort heeft een gedeeld strand met het zusterhotel Serenity Beach en je kan gratis gebruik maken van elkaars faciliteiten zoals de fitnessruimte en de spa. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en voor de kinderen is er een leuk animatieteam opgezet. Bij het hotel kun je allerlei activiteiten ondernemen zoals duiken, snorkelen en quad rijden.

Kamers

De accommodaties zijn voorzien van een satelliet-tv en een minibar. De eigen badkamer is uitgerust met een bad of douche, een haardroger en gratis toiletartikelen.

Bekijk aanbiedingen en goedkoopste aanbieders:

Meer hotels met een waterpark

Ben je op zoek naar meer hotels in Hurghada die beschikken over een waterpark? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, ideaal voor vakanties met het hele gezin. Waterpret gegarandeerd!

Hurghada-Vakantie.nl - Hotel Overzicht