html {scroll-behavior: smooth;}

Hotel Steigenberger Al Dau Beach

De nummer 3 van Hurghada is het Steigenberger Hotel Al Dau Beach direct gelegen aan de Rode Zee. Dit luxe strandhotel met 5 sterren biedt een oase van luxe met een groot waterpark en een verlichte golfbaan. Steigenberger Al Dau Beach Hotel beschikt over verfrissende zwembadruimte en een eigen zandstrand aan de warme wateren van de Rode Zee.

Hotel al Dau Beach in Hurghad
Het strand van hotel al Dau Beach Hurghada
De omgeving van hotel Al Dau Beach in Hurghada
hotel-al-dau-beach-hurghada-header
hotel-al-dau-beach-hurghada-strand
hotel-al-dau-beach-hurghada-omgeving
previous arrow
next arrow

Watersport mogelijkheden

Bij de de Dive Club & Aqua Center van Ilios kun je duiken, snorkelen, windsurfen, waterskiën en parasailen. Daarna kun je genieten van gezonde lichaamsbehandelingen in de grote spa van het Steigenberger Al Dau hotel.

Kamers

De ruime kamers van het Steigenberger zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een eigen badkamer en een terras of balkon met uitzicht op de zee en het zwembad. Lcd-tv met satellietzenders en een minibar zijn ook beschikbaar.

Het Dau Beach Hotel beschikt over 4 eetgelegenheden, waaronder een zwembad en een strandrestaurant. Het aanbod varieert van oosterse tot Italiaanse en mediterrane gerechten.

Boek Al Dau Beach het meest voordelig via:

Meer hotels met een goede beoordeling

Ben je op zoek naar meer hotels in Hurghada die goed tot zeer goed beoordeeld zijn door vakantiegangers? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht!

Hurghada-Vakantie.nl - Hotel Overzicht